El dolor de la ruptura

‘Take me please’ és un curtmetratge escrit i dirigit per l’hongarès Oliver Hegyi que retrata les fases d’una ruptura
take me please

Manel Haro / @manelhc


A la plataforma Filmin he trobat el curtmetratge Take me please, escrit i dirigit per l’hongarès Oliver Hegyi (Szeged, 1989), que retrata l’estat emocional del protagonista -un home jove- després de trencar la relació amb la seva parella. A una altra plataforma, Vimeo, he donat amb informació sobre aquesta pel·lícula d’animació que va partir del projecte de graduació del seu director a la Universitat d’Art i Disseny Moholy-Nagy  de Budapest i que no arriba als quinze minuts de durada. Hegyi volia resumir aquí la història del seu primer amor tot recollint les diverses etapes que caracteritzen una ruptura.

El protagonista trenca amb la seva parella de forma més o menys civilitzada, però quan se la troba a un supermercat, veu que ella ja ha conegut un altre home. Això el sumeix en un gran estat de desànim que fa que vulgui marxar el més lluny possible, tot pensant que així deixarà enrere els seus maldecaps i podrà donar per tancada la crisi de la ruptura, però ja sabem que quan un decideix marxar no pot evitar emportar-se els seus neguits a la motxilla.

Aquest cor trencat viatja en el cotxe d’una parella de francesos, li és indiferent la destinació. En una aturada en una benzinera, el protagonista experimenta una vivència surrealista, una mena de somni, que el porta a retrobar-se amb la seva exparella i a pensar que potser es podrien donar una segona oportunitat, que estan fets l’un per l’altre, però la realitat sempre s’imposa i és menys reconfortant. El curtmetratge va passar per l’Animafest de Zagreb i pel Festival de Sevilla.

Categories
AnimacióCINE
Sense comentaris

Deixa una resposta

ALTRES ARTICLES