El Ministre de Cultura i Esports, Màxim Huerta, també tuiteja

Els usuaris de Twitter recuperen alguns dels comentaris que el periodista i escriptor va fer a la xarxa abans de ser nomenat Ministre

 

Redacció. Barcelona

En política cal aprendre (d’una vegada) que quan un ha d’acceptar un nou càrrec, cal revisar el que ha dit a les xarxes socials abans, no sigui que caigui en contradiccions o comenci amb mal peu. De fet, no cal estrenar-se en un càrrec per saber que en el temps de la revolució digital cal establir una coherència entre el que un pensa realment i el que un acabarà fent finalment. D’això sembla que s’ha adonat fa poc el líder de Podemos, Pablo Iglesias, qui fa uns anys criticava al llavors Ministre d’Economia, Luis de Guindos, per haver pagat 600.000 euros per un pis a Madrid, però després va haver d’empassar-se el seu tuit (i muntar una votació amb la militància del partir per veure si li donaven permís per seguir) perquè ell mateix es va gastar encara més en una casa a La Sierra. També s’haurà adonat el President de la Generalitat, Quim Torra, que cal anar amb peus de plom a les xarxes, perquè després un ha de demanar disculpes, retractar-se i no és una bona manera de començar res.

Hem de reconèixer que la xarxa s’ho passa bé buscant aquestes incoherències, ficades de pota que, no ho oblidem, són comeses per tots els partits polítics (i Albert Rivera ho sap prou bé). El darrer protagonista de Twitter és el nou Ministre de Cultura i Esports, l’escriptor i periodista Màxim Huerta. La xarxa ha començat a buscar els seus comentaris i, és clar, s’han fet virals. Aquí algunes de les seves piulades. Recordeu: Ministre de CULTURA i ESPORTS.

Categories
Xarxa i mitjans
Sense comentaris

Deixa una resposta

ALTRES ARTICLES