La romàntica i forçada ‘Corazones malheridos’

La pel·lícula de Netflix gira el voltant del matrimoni fals entre una cantant i un soldat dels Estats Units que s'uneixen per necessitat econòmica
corazones malheridos

Manel Haro / @manelhc


La pel·lícula de Netflix Corazones malheridos explica una d’aquelles històries que només poden passar als Estats Units, però que estan seduint els espectadors d’arreu del món a través de la plataforma de reproducció en línia. Els protagonistes són una noia que vol triomfar amb la música que compon mentre treballa de cambrera i fa altres tasques per poder pagar les factures, i un marine que ha d’anar a combatre a l’Iraq. Els dos es troben al bar on ella treballa i la relació no comença bé, però, tot i que aquests dos personatges són molt diferents, acaben apropant-se per necessitat.

Ella, Cassie Salazar (Sofia Carson), va ser diagnosticada de diabetis i la seva assegurança no cobria la insulina que necessita per viure, motiu pel qual ha de treballar moltes hores per poder assumir la despesa sanitària i la del lloguer del petit pis on viu. Ell, Luke Morrow (Nicholas Galitzine), va tenir problemes d’addiccions en el passat i la seva conducta el va fer endeutar-se amb un home que amenaça la seva família si el deute no queda liquidat. La solució per a tots dos és casar-se, ja que els soldats cobren una prestació extra quan es casen i les seves esposes gaudeixen d’una bona assegurança sanitària que sí cobriria el tractament que la protagonista necessita.

 

Corazones malheridos

 

Ara bé, aquest és un matrimoni de conveniència que suposaria un delicte de frau contra els Estats Units en cas de ser descobert, així que els dos han de fer veure que s’estimen molt, encara que no hi ha cap sintonia entre ells. Però no cal ser cap expert en pel·lícules romàntiques per saber com acabarà la cosa. En aquest sentit, l’argument no explica res que sigui gaire original, la pel·lícula està basada en una novel·la de Tess Wakefield (Purple Hearts) i tot i que la història queda prou tancada tant al llibre com a la pel·lícula, els productors podrien estar pensant en una seqüela.

Corazones malheridos és una pel·lícula entretinguda, tot i que molt previsible i poc versemblant. Ens podem creure els conflictes de cadascun dels dos protagonistes, no hi ha cap raó per no fer-ho, als Estats Units les coses van d’una altra manera, però la relació que tenen i la manera com aquesta avança estan plenes de clixés i de situacions que no s’aguanten gaire. Per exemple, l’èxit musical tan sobtat de Cassie Salazar és una mica forçat, que els dos s’enamorin i es casin tan ràpid i ningú sospiti res també. O les imatges de Luke a l’Iraq. Una pel·lícula, en definitiva, per passar l’estona sense trencar-se gaire el cap.

Categories
CINERomàntic
Sense comentaris

Deixa una resposta

ALTRES ARTICLES