‘And Just Like That’ ara més fidel a ‘Sexe a Nova York’

La segona temporada de la sèrie d'HBO demostra haver pres nota de les crítiques, recondueix la història i recupera personatges clau
HBO And Just Like That

Manel Haro / @manelhc


La sèrie i seqüela de Sex and the city ja roda en la direcció desitjada per milions d’espectadors i espera una tercera temporada ja confirmada. Ha calgut una segona tanda de capítols d’And Just Like That perquè la història recuperi l’essència de la seva sèrie mare. La primera temporada havia rebut crítiques enceses; els seguidors de Sexe a Nova York són, en general, fidels, agraeixen amb generositat qualsevol nova vida que se li doni a les seves protagonistes -han estat molts anys sense novetats- però això no vol dir que es conformin del tot, menys encara si no reconeixen els seus estimats personatges, tant principals com secundaris.

La diferència entre la primera i la segona temporada d’And Just Like That és que per escriure el guió d’aquesta darrera entrega els creadors van prendre bona nota de les crítiques i s’han esforçat de valent per recuperar personatges imprescindibles i donar menys pes a d’altres que no acabaven d’agradar. La relació entre Miranda (Cynthia Nixon) i Che Díaz (Sara Ramírez) ha acabat, Che ha perdut presència i pes a la sèrie i ara adopta un rol molt més amable; Carrie (Sarah Jessica Parker) ha recuperat un dels seus dos grans amors, Aidan Shaw (John Corbett), un fet que semblava inevitable, donat que Aidan és un dels personatges més apreciats de la sèrie; Charlotte (Kristin Davis) ha tornat a treballar a una galeria d’art per ampliar els seus horitzons; i Samantha (Kim Cattrall)…

 

And Just Like That segona temporada 2

 

Parlem de Samantha (Kim Cattrall). Era una sorpresa ja anunciada que l’actriu, que s’ha oposat durant anys a tornar a l’univers Sex and the city per diferències irreconciliables amb les seves companyes de rodatge, apareixeria en un capítol breument, amb condicions molt clares, com no coincidir amb cap altra actriu a l’escena. I així ha estat, l’aparició desitjada s’ha produït, però superada l’alegria inicial, la situació és més aviat freda i no emociona, encara que funciona en certa manera, perquè manté vives les esperances que Cattrall es repensi la seva negativa i a la tercera temporada hi torni amb una mica més de joc. Ella ja va dir que no ho faria, però…

La relació entre Carrie i Aidan no és fàcil tampoc a la tercera, però és normal, la història ha de donar corda per a la propera temporada i les que vinguin. Segurament And Just Like That no pot recuperar del tot l’univers genuí de Sex and the city, els personatges han madurat, la vida avança, i això els seguidors ho saben, però els creadors han farcit aquesta segona temporada de la seqüela amb picades d’ullet ben agraïdes. Segur que els fans de la sèrie han sortit més esperançats i amb més ganes de novetats d’aquesta segona temporada que de l’anterior. I ara sí, un té la sensació que Sexe a Nova York ha tornat.

Categories
SÈRIES
Sense comentaris

Deixa una resposta

ALTRES ARTICLES