Adele publica el seu concert a Londres abans de perdre la veu

Es pot trobar en DVD i Blu-ray i és una peça imprescindible per a tots els seus seguidors

Joanma Tena. Barcelona

Després de les últimes setmanes en què la cantant anglesa Adele, de 23 anys, ha estat notícia a causa d’una hemorràgia a les cordes vocals que li ha impedit portar endavant la seva gira pel Regne Unit i Amèrica, ara torna a ser notícia per dues bones raons. La primera, per a alegria dels seus milions de fans, és que la intèrpret de Rolling in the deep ha recuperat la seva veu després d’haver estat operada a Boston (Estats Units), on encara roman en període de rehabilitació. El segon motiu és que ha estat nominada a sis premis Grammy, que es lliuraran el proper 12 de febrer a Los Angeles. Coincidint amb aquestes dues bones notícies per als fans de la cantant, i amb el Nadal a la volta de la cantonada, la seva discogràfica acaba de publicar, en DVD i Blu-ray (amb un CD inclòs en les dues edicions), un dels seus últims concerts, ni més ni menys que al Royal Albert Hall de Londres, la seva ciutat natal.

En Adele live at the Royal Albert Hall, la virtuosa del soul, blues i jazz ofereix més d’una hora i mitja de repàs de les millors cançons dels seus dos àlbums, 19 i 21, que ja han venut més de 15 milions de còpies a nivell mundial. Començant amb Hometown Glory i acabant amb Someone like you i Rolling in the deep, passant per obres mestres com Set fire to the rain o Chasing pavements, Adele ofereix un recital únic en el qual demostra, una vegada més, que no necessita absolutament res més que la seva veu i algun que altre instrument per emocionar-nos. A més, es tracta d’un concert molt “casolà”, ja que s’adreça a persones concretes del públic en moltes ocasions i ens presenta la seva millor amiga, que també es troba entre l’audiència, demostrant una humilitat realment admirable.

La imatge d’aquest DVD/Blu-ray és de gran qualitat i utilitza freqüentment la càmera lenta i el recurs de gravar les reaccions i les emocions del públic en tot moment. Amb el valor afegit del grandíssim sentit de l’humor que demostra Adele entre cançó i cançó i les explicacions de per què va escriure cada lletra, imprescindibles per a tot aquell que vulgui arribar al fons de cadascuna d’elles, aquesta producció es converteix en una peça de col·leccionista imprescindible per tot fan de la cantant, que ja comença a preparar el seu retorn als escenaris per la grandíssima festa que s’està preparant per a l’últim programa del The X Factor anglès del proper 11 de desembre, a l’estadi de Wembley, a Londres, juntament a Michael Bublé i Coldplay, entre d’altres.

Categories
DiscosMÉS MÚSICA
Sense comentaris

Deixa una resposta

ALTRES ARTICLES